Servicii

Renovari si amenajari interioare

Renovari si amenajari interioare

 

Renovarea unui birou sau amenajarea unui spatiu nou poate fi o sarcina care uneori intimideaza si descurajaza. Noi intelegem presiunile cauzate de acest lucru. Experienta si resursele noastre profesionale vor raspunde cerintelor dumneavoastra specifice de lucru pentru a pune in aplicare si livra proiectul la timp, in buget si conform specificatiilor dumneavoastra, lasandu-va astfel libertatea sa va concentrati asupra propriei afaceri.

Pereti mobili

Pereti mobili

 

Utilizarea optima a spatiului de lucru este foarte importanta pentru eficienta si profitabilitatea companiei dumneavoastra. Aici intervenim noi cu solutii optime si flexibile, oferindu-va o gama larga de sisteme de partitionare mobile ce pot fi adaptate unei game extinse de cerinte.
Acestea variaza de la pereti mobili sofisticati cu panouri acustice solide, partial sau complet vitrate, din lemn sau din vinil, aluminiu sau PVC, la un simplu tip de partitie glisanta sau armonica.

Mai multe detalii gasiti aici.

 

 

Pereti demontabili

Pereti demontabili

 

Daca aveti o zona "open space" pe care doriti sa o reorganizati pentru a crea mai multe spatii de lucru, solutia compartimentarii este cea pe care v-o recomandam cu caldura.
Va punem la dispozitie o gama completa de solutii pentru partitionarea spatiului, pornind de la sisteme care ofera o simpla bariera vizuala, la partitionari cu performante ridicate in ceea ce priveste izolatia fonica si rezistenta la foc.
Iar ca principiu de baza al serviciilor oferite de Wallrite, sistemele noastre sunt demontabile, putand fi mutate cu usurinta intr-un nou sediu, o noua locatie.

Mai multe detalii gasiti aici.

Flexibilitate, Dinamism

Flexibilitate, Dinamism

 

Serviciile noastre includ:

pereti mobili
pereti demontabili
solutii de proiectare
solutii de design
solutii la cheie