Visio

Visio

Pereti mobili despartitori din sticla Visio


Sistemul consta din panouri de sticla securizata avand aplicate la partea inferioara si cea superioara profile tip plinta/pazie, acestea gliseaza impreuna de-a lungul unui sistem de rulare fixat la fata tavanului. Lipsa ornamentelor  pe verticala creaza o deschidere curata, fara intreruperi vizuale.

 

 


Aplicatii:

Sistemul Visio ofera solutia perfecta pentru vitrine, restaurante si medii de birou, in cazul in care in utilizarea spatiului, transparenta este cerinta cheie.

Functionare:
Manipularea peretilor mobili Visio este simpla, rapida si silentioasa. Pentru formarea peretelui, panourile sunt impinse cu lejeritate pe pozitia de inchidere, iar deschiderea se realizeaza cu aceeasi usurinta, sistemul garantand securitatea maxima a panourilor din sticla prin procedeul de blocare individuala a acestora. Sistemul nu necesita sine sau ghidaje la nivelul podelei, facilitand astfel o zona de trecere fara obstacole. Usi simple sau duble pot fi incorporate la aproape orice punct de-a lungul partitiei. 

Finisaje:
Profilele perimetrale precum si sina de rulare sunt din aluminiu anodizat, dar pot fi de asemenea, finisate personalizat. Sticla este securizata clara si are cantul finisat drept fara profile de mascare pe verticala. Este disponibila sticla laminata, translucida, serografiata impreuna cu diverse alte personalizari.

  • Visio
  • Visio
  • Visio
  • Visio