Visio 100

Visio 100

Pereti mobili fono-absorbanti din sticla Visio 100 

Visio 100 este un sistem de perete mobil dublu vitrat ce combina performantele acustice (pana la 50dB) cu usurinta de operare. Sistemul este alcatuit dintr-un numar de panouri individuale, tip sandwich, care sunt suspendate si se deplaseaza de-a lungul unei cai de rulare la fata tavanului.  Panourile sunt disponibile in inaltimi de pana la 3,50 m, fiecare panou fiind echipat cu garnituri retractabile atat la partea de sus cat si cea de jos.


Aplicatii:
Adecvat pentru amplasare in diferite tipuri de locatii inclusiv birouri, sali de conferinta, sali de sedinte, coridoare, scoli si hoteluri.

Functionare:

Panourile se deplaseaza silentios prin intermendiul unui sistem de rulare cu 1 sau 2 carucioare si o sina din aluminiu fixata in tavan (nu este necesara sina de podea). Etansarea fonica este realizata prin garnituri retractabile in partea de sud si de jos a panonului, actionate prin intermendiul unui maner detasabil care comanda un mecanism integrat in panou. Usi partial /integral din sticla pot face parte din perete. Diverse optiuni de parcare a panourilor sunt disponibile atunci cand peretele este deschis. Optional este disponibila varianta semi-automata cu actionare electrica a garniturilor retractabile.


Finisaje:
Panourile sunt construite dintr-un cadru de aluminiu solid, pe care se aplica sticla securizata, fata-verso. Acest cadru este din aluminiu anodizat. Sunt disponibile culori optionale, inclusiv emailare in gama RAL.
Jaluzele actionate manual sau electric pot fi montate intre geamurile duble pentru a oferi intimitate atunci cand este necesar. Alternativ, pot fi aplicate pe sticla diverse motive sablate. Este posibila in cadrul aceluiasi perete mobil combinarea panourilor vitrate cu panouri solide.

  • Visio 100
  • Visio 100
  • Visio 100
  • Visio 100