Sonico

Sonico

Pereti mobili Sonico 100, 110 & 120

Seria de pereti mobili Sonico este cea mai performata si flexibila gama in cadrul sistemelor de pereti despartitori cu panouri individuale, complet demontabile. Izolatia fonica de pana la Rw 58dB (coeficient de absortie fonica), se obtine printr-o combinatie de garnituri retractabile, materiale fono-absorbante de inalta performanta si un design al panoului ce permite realizarea unei bariere acustice intre cadru si stratul exterior.

Panourile sunt disponibile in trei variante de grosime: 100mm, 110mm si 120mm, in functie de absorbtia fonica realizata (de la 38dB -58dB).

Aplicatii:
Seria de pereti amovibili este utilizata oriunde exista cerinte de maximizare a utilizarii spatiului. Hoteluri, centre de conferinte, institutii de invatamant, birouri, centre de training, etc. pot beneficia de flexibilitatea peretilor nostri mobili.

Functionare:
De indata ce garniturile operabile sunt retrase, panourile aluneca silentios de-a lungul sistemului de rulare fixat in tavan (nu necesita sina de ghidaj pe podea).
Panourile telescopice de capat permit inchiderea peretelui pe pozitie, realizand astfel o bariera fonica completa. Sistemul de rulare si  transport ofera flexibilitate si usurinta de operare directionala, permitand stocarea panourilor în nenumarate configuratii.

Finisaje:
Sistemele de pereti mobili pot fi livrate in gama extinsa de finisaje ce include: furnir, melamina, tapet si materiale textile. De asemenea, exista disponibila optiunea de panouri partial sau complet vitrate.

  • Sonico
  • Sonico
  • Sonico
  • Sonico