Lumio

Lumio

Peretele pliabil din sticla Lumio

Transforma o incapere in doua zone separate intr-o singura miscare, fara a compromite sentimentul de spatiu si atenuarea fonica.

Designul minimalist al Lumio, nu numai ca arata excelent, ci este si unul dintre cei mai usor de utilizat pereti din gama noastra, datorita sistemului de blocare brevetat.

Aplicatii:

Potrivit doar pentru utilizarea in interiorul cladirilor: birouri, centre de conferinte, institutii de invatamant, hoteluri si restaurante. Umiditatea relativa de 60% nu trebuie depasita.

Functionare:

Lumio este alcatuita din panouri cu rame extrem de subtiri care se inchid pentru a forma un perete complet plat, cu un aspect minimalist. Combinatia panourilor cu balamale si a sistemului de blocare automată face ca Lumio sa fie extrem de usor de utilizat. Nu necesita o constructie de fixare autoportanta la partea superioara. Standard, primul panou este o usa complet transparenta. Lumio asigura o izolare fonica certificata de 40 dB. Un produs functional, atractiv și usor de utilizat.

Finisaje:

In mod standard, Lumio este livrat cu sticla complet transparent, profile si rame din aluminiu anodizat, oferind peretelui un aspect elegant. Optional, casetele si profilele din aluminiu pot fi vopsite in culoarea dorita. In afara de asta, putem personaliza finisajul sticlei pentru a se combina perfect cu designul spatiului. Lumio se combina perfect si cu Flexio.

Photos by Hans Morren 

 

 

 

  • Lumio
  • Lumio
  • Lumio
  • Lumio