Flexio

Flexio

Pereti plianti Flexio 

Flexio este o gama de pereti glisanti pliabili ce incorporeaza o serie de panouri plate (fiecare pana la 900mm latime) fixate impreuna prin balamale pentru a oferi un aspect pefect plan atunci cand sunt inchise. Panourile sunt manevrate fie cu ajutorul unei sine montate in tavan sau un profil foarte discret fixat pe podea. 
Peretii Flexio sunt usor de manevrat si sunt disponibili intr-o gama de valori ale absorbtiei fonice cuprinsa intre 37dB - 44dB.

Atenuarea sunetului se realizeaza prin metode de fabricatie moderne cu o constructie unica a panorilor, ce consta dintr-un cadru de aluminiu, placat cu panouri aglomerate (PAL) si interior cu mai multe straturi de materiale fono absorbante.

Aplicatii:
Toate sistemele pot fi furnizate pentru deschideri de latime nelimitata, in combinatie cu sina de rulare dreapta sau curba. Elemente speciale de imbinare sunt disponibile pentru a asigura conexiuni in diverse unghiuri.

Functionare:
Panourile fixate impreuna cu balamale includ garnituri fixe la partea de sus si de jos, permit operatorului manevrarea peretelui in pozitia intr-o singura actiune simpla.
Fiecare sectiune de perete incorporeaza la capat un panou (cu rol de usa de trecere), care ofera o metoda rapida de inchidere a peretelui si de asemenea, un mijloc de acces in camerele alaturate.

Finisaje:
Ca si in cazul peretilor mobili, sistemele de pereti pliabili Flexio pot fi furnizate intr-o gama extinsa de finisaje, inclusiv furnir, melamina, tapet si materiale textile. De asemenea, sunt disponibile panouri partial sau complet vitrate.

 

  • Flexio
  • Flexio
  • Flexio
  • Flexio