Vrei un spatiu multifunctional?

Vrei un spatiu multifunctional?

 

Spatiul multifunctional trebuie sa creeze inca de la inceput o atmosfera primitoare si o impresie de neuitat. De asemenea, asa cum spune si numele acest spatiu poate fi utilizat in diverse situatii si in multiple configuratii printr-o compartimentare adecvata. Un astfel de spatiu se realizeaza cu peretii din sticla mobili sau demontabili, care pot totodata si valorifica lumina naturala si sa dea o nuanta de aer proaspat, neincarcand zonele delimitate fizic. Asadar, se creeaza si arii care mentin senzatia de deschidere (open-space).

Spre exemplu, salile de conferinta, intalniri, sedinte sau alte evenimente utilizeaza pereti din sticla deoarece se poate crea o atmosfera de confort prin integrarea efectiva a angajatilor sau a partenerilor de afaceri in mediul de lucru.

 

 

Spatiul schimba modul de gandire
Daca se utilizeaza un perete opac, angajatii sau partenerii se pot simti izolati, separati de ceilalti. Astfel, cu peretii din sticla este efectul invers, biroul sau sala de evenimente pare mai mare, ofera sentimentul de libertate si flexibilitate, avand ca rezultat si capacitatea de gandi intr-un mod cat mai creativ.
De asemenea, peretii din sticla dau impresia de un birou mare, intrarea intr-un astfel de spatiu care atrage din prima clipa, determina o activitate cu o eficienta mai buna, intr-un timp cat mai scurt. In plus, trebuie sa se aiba in vedere si nivelul de zgomot al fiecarei incaperi.
Cu peretii despartitori din sticla securizata de la Wallrite puteti avea o atenuare fonica de inalta calitate, putandu-se atinge si valoarea de 50dB (valoare de laborator). Dar trebuie sa tineti seama si de celelalte compartimentari pe care le aveti pentru a se ajunge la o astfel de atenuare fonica.

Arhitectura poate avea un impact enorm asupra productivitatii
Un spatiu multifunctional se refera si la optimizarea acestuia, cu un cost cat mai adecvat, cu produse de calitate si care sa fie productiv, in sensul de a avea atmosfera cu un design creativ, modern, flexibil. Fiecare isi doreste sa personalizeze cat mai mult o astfel de compartimentare pentru a insufla in mod indirect identitatea companiei. Astfel, cu peretii mobili sau cei despartitori demontabili veti transpune si insufla toate aceste elemente intr-un mod cat mai indirect.

Se poate regla temperatura optima pentru fiecare
Fiecare iti doreste un anumit mediu si sa lucreze eficient intr-unul cu o temperatura optima. Daca exista un open-space sau un spatiu mare in care sunt mai multe persoane, acestea nu o sa fie multumite de temperatura creata deoarece fiecare are preferinte diferite fata de ceilalti. Astfel, printr-o compartimentare adecvata si multifunctionala se poate avea personal si parteneri multumiti intr-o proportie aproape de 100%. Este ceea ce va doriti, nu?

In concluzie, consideram ca spatiul multifunctional pe care il doriti, noi putem sa il realizam in timpul, in spatiul si in bugetul stabilit de comun acord.
Deci, nu mai stati pe ganduri, contactati-ne!

Cu Wallrite va puteti gandi la posibilitati, nu la limite!