Trenduri ale amenajarilor interioare

Trenduri ale amenajarilor interioare

Angajatii actuali nu mai doresc un simplu spatiu de birou unde sa lucreze, petrecandu-si cea mai mare parte a timpului la locul de munca, asadar, acest spatiu de lucru nu trebuie sa fie unul pe care il viziteaza pe individ, ci ansamblul identitatii individului si a culturii companiei. Mai jos gasiti cateva din tendinte care influenteaza biroul modern anul acesta.

MODELE FLEXIBILE
Un spatiu de lucru bine conceput ar trebui sa se modifice fara efort in functie de cerintele societatii. Astfel, trebuie sa compartimentati spatiile cu pereti care pot fi demontabili si reutilizati cat mai mult posibil. Cu peretii demontabili, puteti avea astfel de zone flexibilitate care vor oferi locului de munca eficienta pe termen lung.
FLEXIBILITATE IMEDIATA
Biroul ramane locul in care compania se reuneste pentru a colabora, socializa, analiza si concretiza activitatile. Asadar, trebuie sa se creeze confortul tuturor. Cu peretii despartitori demontabili nu numai ca genereaza flexibilitate in ceea ce priveste calitatea de birou, ci si modul in care arata spatiul respectiv.
PROIECTARE IN VIITOR
O parte din proiectarea unor modele flexibile este nevoia de mobilier care se va adapta cerintelor noi si in schimbare. Birourile si scaune modulare modulare, suporturi de birou, elementele acustice - sunt cateva din exemple de optiuni de mobilier pentru birouri inteligente astfel incat sa sprijine un loc de munca bine conceput, functional si adaptabil.
TEHNOLOGIE INTEGRATA
Spatiile de lucru care se integreaza cu tehnologia reprezinta o tendinta logica de design care este in crestere. Compartimentarea si mobilierul de birou trebuie, astfel, adaptate la alimentarea cu diferite capabilitati multimedia.
ESENTA PRODUCTIVITATII
Deoarece sanatatea si bunastarea angajatilor sunt esentiale pentru proiectare, vedem un impact pozitiv asupra sanatatii, fericirii si productivitatii la locul de munca. Cu o compartimentare adecvata elementele precum birouri de sedere, zone atat pentru colaborare, cat si pentru confidentialitate, iluminat, viata plantelor din interior etc. - toate sporesc bunastarea si sanatatea productiva a personalului.

Intrucat organizatiile incearca sa obtina un avantaj competitiv in atragerea si pastrarea talentului, consideram ca branding-ul la locul de munca luand deja un nou nivel de importanta in amenajarea interioara. Creand un mediu de lucru satisfacator pentru ca personalul sa se poata conecta, sa functioneze si sa fie imputernicit in cadrul acestuia, Wallrite analizeaza daca configurarea actuala a unei organizatii la locul de munca are o utilizarea optima a spatiului sau daca un nou stil sau un design de lucru sau de birou ar fi mai adecvat.

Te poate interesa si:
O amenajarea interioara inteligenta
Companiile vor sa faca mai mult, mai repede, mai bine si cat mai putin costisitor
Amenajarea interioara este un „must" si in 2017!
Ce nu te-ai gandit sa iei in calcul atunci cand ai dorit o amenajare interioara?
Idei pentru amenajarile interioare office