Solutii elegante de compartimentare: peretii din sticla

Solutii elegante de compartimentare: peretii din sticla

Materialele din sticla au acaparat noile tendinte in amenajarile interioare unde cerintele au inceput sa asprire la ideea de natural, la apropierea de natura, mai exact tendintele eco s-au largit si diversificat in acest domeniu al designului de interior. Se cauta tot mai mult ideea de iluminat natural, transparenta si confort.

Cand vorbim de spatiile de birouri, divizarea spatiului este extrem de importanta si este necesar sa raspunda tuturor cerintelor de estetica, functionalitate si siguranta.

In amenajarea unui spatiu de birouri, peretii despartitori din sticla prezinta numeroase avantaje.

Peretii din sticla asigura o modalitate creativa, inovatoare in crearea de zone diferite de lucru, ce ofera totodata un aspect modern si extrem de prietenos.

Compartimentarea spatiilor de lucru cu pereti din sticla reprezinta o alternativa moderna in raport cu solutiile rigide traditionale.

Un alt avantaj al acestui sistem il reprezinta faptul ca asigura un nivel ridicat de protectie fonica si sunt extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor deoarece nu necesita modificari structurale, ceea ce permite mentinerea unor costuri reduse raportat la tehnologia de inalta calitate asigurata.

Vizand de asemenea  costurile reduse, trebuie evidentiat aspectul econimisirii energiei deoarece prin trasparenta panourilor din sticla spatiile de lucru se bucura de lumina naturala din plin ceea ce va ajuta atat pe dumneavoastra la buget, cat si pe angajatii care vor lucra intr-un mediu sanatos. Pe parcusul unei zile veti putea renunta complet la energia electrica din birouri, deci o econimie substantiala de care va puteti bucura din plin.

Daca va doriti un spatiu modern de birouri sau doriti sa dati o nota de rafinament si profesionalism spatiului actual de lucru al companiei dumneavoastra, peretii despartitori din sticla reprezinta solutia ideala si o binevenita recompensa financiara multumita acestei tehnologii ultra-moderne, ultra-eco.

Din gama produselor noastre, cele ce vor raspunde acestor cerinte vitale unui loc de munca profesional sunt Produsele din Gama QbiQ.