Peretii mobili fonoizolanti sau cu atenuari fonice ridicate

Peretii mobili fonoizolanti sau cu atenuari fonice ridicate

Peretii mobili fonoizolanti sunt caracterizati de elementele modulare cu atenuare fonica ridicata certificati de un laborator acreditat. Acesti pereti sunt usor, silentios si rapid de manevrat datorita sinei integrata doar in tavan.

Peretii mobili sunt proiectati sa se incadreze perfect in arhitectura spatiului deja proiectata sau construita astfel incat amenajarea interioara sa fie una eleganta si cat mai optima. De asemenea, pot fi personalizati aplicandu-se diverse folii cu insertii personale ale companiei respective. In plus, aceste compartimentari mobile pot avea lungimi diferite, putand chiar sa fie integrate si in spatii foarte inalte, fara sa neglijeze calitatea.

Daca se doreste se poate opta pentru usi simple sau duble, care sunt integrate in sistemul respectiv. Dar, in cazul in care compartimentarea este alcatuita si din elemente diferite, respectiv usi si geamuri, toate acestea vor reduce atenuarea fonica la nivelul global. Scurgerea sunetului prin structura de rezistenta a cladirii trebuie sa fie luate, de asemenea, in considerare.

Gaseste raspuns la intrebarile tale despre peretii mobili aici.

 

Mai jos aveti cateva detalii despre diferite atenuari fonice ale peretilor mobili pe care trebuie sa le luati in considerare:

 

Valori ale atenuari fonice

Detalii

Tip pereti mobili Espero

28 dB

Acoperire fonica foarte mica. Sunetele ridicate sunt clar percepute.

Perete armonic Uno

37-38 dB

Sunetul ridicat este dificil de perceput.

Perete mobil Sonico 85, 100, 110
Perete glisant Flexio 85
Perete mobil sticla Visio

40-44 dB

Sunetele ridicate sunt abia percepute.

Perete mobil Sonico 85, 100, 110
Perete glisant Flexio 85
Perete armonic Duplo
Perete mobil din sticla Visio 100

45-49 dB

Sunetul este imperceptibil.

Peretele mobil Sonico 100 si 110

Perete mobil sticla Visio 100

50-54 dB

Sunetul nu se aude clar, fiind perceptibil foarte greu.

Perete mobil Sonico 100 si 110
Perete mobil din sticla Visio 100

55-56 dB

Atenuare fonica maxima. Absorbtie fonica foarte ridicata.

Peretele mobil Sonico 110 si 120

Arhitectii si designerii planifica de cele mai multe ori spatii complexe pentru birouri sau sali pentru diverse evenimente, dar cu aceste sisteme flexibile si inovative se pot realiza si cele mai dificile configuratii pentru spatii practice si optime. Aceste compartimentari sunt solutia ideala pentru o diviziune rapida, cu o atenuare fonica in functie de necesitate.

Ca aplicabile putem spune ca sunt utilizati cel mai des in cadrul spatiilor de hoteluri si restaurante, centre de conferinta, evenimente sau congrese, birouri, spatii de lucru, banci si companii de finante sau asigurari, diferite sali de gimnastica sau sportive, centre comerciale, scoli, licee, universitati sau institutii de educatie atat private, cat si publice. Dupa cum se poate observa se integreaza perfect in orice mediu indiferent de domeniul de activitate. 

Pentru informatii si proiecte diverse nu ezitati sa ne contactati (aici gasiti detalii despre contact).

 

Te pot interesa si urmatoarele subiecte: