Pereti relocabili pentru o amenajare interioara inovativa

Pereti relocabili pentru o amenajare interioara inovativa

Amenajarea interioara a unei locatii prin compartimentarea acesteia indiferent de marime poate fi o solutie care aduce un plus spatiului, neincarcandu-l. In plus, daca se aleg peretii din sticla relocabili sau peretii despartitori mobili din sticla, spatiul nou creat va beneficia de lumina naturala fiind pereti transparenti si de liniste datorita izolatiei fonice de prima clasa.

Peretii din sticla pot fi cu panouri simple sau duble, avand diverse accesorii pe care le puteti alege in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra. Se pot alege elemente care impiedica partial sau total vizibilitatea din exterior. Alte accesorii utilizate sunt cele legate de usi, folii, benzi, baghete cu diverse inscriptionari, de exemplu logo, denumire firma, diferite litere, imagini sau alte insemnari pentru a crea un perete de interior propriu si sofisticat.

Preturile peretilor despartitori pe care ii avem in gama noastra variaza deoarece sunt o solutie premium si customizata, care tine cont de specificatiile dorite.

 

Ponturi privind peretii despartitori din sticla:

Amenajari interioare