Pereti fonoizolanti, pereti despartitori cu izolare fonica ridicata

Pereti fonoizolanti, pereti despartitori cu izolare fonica ridicata

Calitatea avansata de fonoizolare unui perete despartitor este ceruta de foarte multi clienti, din foarte multe medii de activitate. Compartimentarile necesare unui spatiu de lucru trebuie sa asigure atat o multifunctionalitate, o impartire a zonei mai eficient, cat si o izolare fonica de exceptie, astfel incat activitatile dintr-un spatiu sa nu-l afecteze pe cel din proximitate, putandu-se realiza activitati distincte, fara sa fie afectate din punct de vedere al aspectului sonor.

Peretii fonoizolanti reprezinta o solutie performanta in amenajarile interioare fie de birouri, spatii comperciale, restaurante, sali de conferinte.
Sistemul de pereti despartitori fonoizolanti poate fi realizat din materiale diferite precum lemn, metal sau poate fi realizat din sticla, dublu vitratapentru asigurarea unei izolari acustice superioare.
Wallrite va recomanda din gama peretilor demontabili, brandul QbiQ - colaborator de exceptie ce furnizeaza produse de cea mai inalta calitate, dintre care enumeram:
Sistemul dublu vitrat iQ Structural - pentru un spatiu elegant prin lipsa imbinarilor vizibile avand profile plate, din aluminiu;
Sistemul modular flexibil iQ Single - pentru un spatiu cu lumina naturala avand linii netede cu o grosime a sticlei de doar 20 mm si o izolatie fonica de prima clasa;
Sistemul de partitionare din sticla iQ Pro - pentru un spatiu unicat fiind un sistem economic cu un cuplaj de doar 31 mm ce confera senzatia de spatiu si asigura un iluminat natural de exceptie, avand posibilitatea utilizarii diferitelor finisaje sau alte elemente decorative.
In concluzie, pentru orice compartimentare se pot oferi solutii de functionalitate profesionale care sa respecte cele mai exigente cerinte atat de estetica, cat si de uzabilitate.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon, pe mail sau completand formularul din pagina de Contact pentru a va oferi totodata si consulanta personalizata pentru proiectul dumneavoastra.