Pereti despartitori demontabili

Pereti despartitori demontabili

Pentru a realiza o amenajare interioara in trenduri si care sa nu se demodeze rapid, Wallrite combina elementele de design interior cu peretii despartitori creand posibilitati de dezvoltare surprinzatoare. Cu peretii de sticla de la QbiQ se realizeaza un efect de divizare fara sectiunii vizibile ale spatiilor respective, fiind sisteme premium, moderne, dar in acelasi timp si fezabile in diferite domenii de activitate.

Poti reda stralucire, autenticitate, reflexie a politicii interne cu ajutorul acestor pereti demontabili care pun in valoare fiecare element din amenajarea interioara a spatiului adaugand o perspectiva, o armonie prin contrastul de suprafete utilizate.

Utilizati o reprezentare tridimensionala noua si colorata

Transformati peretii despartitori demontabili intr-o opera de arta, ce reflecta elementele naturale, elementele de design interior, precum mobilierul.

Adaugati o perspectiva complexa

Fiecare birou poate reflecta o noua energie prin culorile, non-culorile, elementele aditionale alese. Combinatii multiple de perspectiva sunt disponibile, combinand atat lumina naturala, cat si tonurile similare intr-un mod inovativ.

Personalizare ambianta

Fiecare angajat isi doreste un anumit tip de spatiu, se simte bine intr-un spatiu nou, daca indeplineste si standardele sale. Fiecare beneficiar, arhitect sau proiectant poate indeplini aceste dorinte, dar si sa puna in evidenta politica firmei cu ajutorul peretilor de sticla 

Aduceti stralucire

Intr-un mod cat mai natural se pot compartimenta diferite spatii cu ajutorul versatilitatii peretilor despartitori, rezultand un spatiu modern, traditional si inovativ intr-un suflu personalizat.

Toate cele enumerate mai sus, si nu numai, se pot regasi combinand sau avand un singur tip de pereti despartitori relocabili/reutilizabili:

Ganditi-va la posibilitati! Lasati-va inspirat!

Pentru o starnire a creativitatii sau punerii in practica a acesteia apelati cu incredere la serviciile si produsele oferite de noi. Detaliile de contact le gasiti aici.