Pereti despartitori culisanti

Pereti despartitori culisanti

Peretii culisanti au la baza un concept inspirat din arhitectura si amenajarile japoneze unde acest sistem se regaseste preponderent, acestia marjand pe ideea de flexibilitatein scopul utilizarii in mod optim a spatiului. Sistemul permite impartirea camerelor intr-un mod facil si cel mai important asigura spatiului o eleganta aparte.

In spatiile de birouri putem utiliza sistemul de pereti culisanti pentru a obtine in afara de o diviziune eficienta si o economie a spatiului, acestea neobturand spatiile utile din aceea locatie. Peretii despartitori culisanti folosesc un sistem de sine ce pot fi montate pe podea sau suspendate, fixate de tavan.

Sistemul de pereti culisanti asigura o manevrabilitate facila si extrem de silentioasa, fiind alcatuiti din panouri individuale ce se deplaseaza pe un sistem de rulare cu sina din aluminiu.

Peretii culisanti sunt recomandati pentru nivelul crescut de durabilitate al sistemului, fiind recomandati in diverse medii: comercial, office (de birouri), universitar, insitutional etc.

Wallrite recomanda peretii despartitori culisanti, acestia reprezentand o solutie inovatoare ce reflecta un stil contemporan in trend si in continua dezvoltare.

Pentru a vizualiza produsele pe care vi le putem pune la dispozitie ce au integrat acest sistem de culisare va rugam sa vizitati: Visio 85, Visio, Flexio si Sonico din gama Espero.