Pereti demontabili din sticla, o amenajare interioara unica

Pereti demontabili din sticla, o amenajare interioara unica

Sticla a devenit una din principalele materii prime in constructiile cladirilor de birouri, cat si in amenajarea interioarelor acestora, unde din ce in ce mai des se remarca ponderea birourilor din sticla care confera senzatia de spatiu chiar si in cazurile incaperilor mici, conferind o imagine de ansamblu extrem de moderna, fiind cea mai recenta tendinta in designul de interior.

Se bucura de o vasta apreciere si datorita iluminatului natural de care acest sistem beneficiaza cu succes, astfel se poate lucra intr-o ambianta moderna si sanatoasa, incercandu-se a se evita din ce in ce mai mult lumina neoanelor atat de obositoare pentru ochi si chiar pentru sanatatea generala a angajatilor.

La nivel psihologic acest aspect a fost studiat in mod amanuntit, dorindu-se o solutie pentru ca spatiile sa nu mai dea senzatia de izolare ce poate afecta randamentul lucratorilor. De aceea s-au creat spatii individualizate,insa totodata s-a apelat la sticla pentru a crea transparenta ce ajuta la evitarea senzatiei de clautrare ce o confera spatiile mici de lucru.

La nivel functional acesti pereti despartitori din sticla sunt realizati din sticla securizata si ofera un grad ridicat de protectie fonica, activitatile desfasurate intr-o incapere neafectand astfel activitatea din alte birouri aflate in proximitate.

Pentru cazurile in care se necesita un plus de intimitate al spatiului de lucru, sistemul de pereti din sticla permite de asemenea accesorizarea cu jaluzele care vor veni in completarea acestui tip modernist de amenajare.

Pe site-ul nostru puteti gasi mai multe detalii tehnice despre sistemul de partitionare din sticla AICI si mult mai multe informatii daca ne contactati direct sau completati formularul din pagina noastra de CONTACT.