Gaseste raspunsul la intrebarile tale privind peretii mobili!

Gaseste raspunsul la intrebarile tale privind peretii mobili!

De ce se folosesc peretii mobili? 
Compartimentarea cu peretii mobili sunt o solutie din ce in ce mai mult folosita in amenajarea spatiului de birouri sau diverse sali deoarece ofera posibilitati multiple de modulare, atat pentru spatiile mari, cat si pentru cele de mici dimensiuni. Este o solutie potrivita, inclusiv spatiu de intalnire si de formare, dar, de asemenea, sali de conferinta, sali de receptie, sali de curs si altele.

Cat costa o intretinere a peretilor mobili?
Ca o alta caracteristica principala, peretii mobili furnizati si integrati de catre noi nu necesita costuri suplimentare de intretinere speciala. Din contra, sunt mult mai usor si mai convenabil de intretinut decat un perete din rigips.

Care este cea mai ridicata atenuarea fonica a peretilor mobili?
Peretii mobili din gama Espero au o paleta extinsa a izolarii fonice care sa asigure un nivel ridicat de izolare a sunetului. In functie de tipul de perete mobil ales atenuarea fonica poate ajunge si la 58 dB. Mai multe detalii despre peretii mobili cu atenuari fonice diverse, aici.

Cum se face prinderea?
Prinderea se realizeaza doar de plafon. Absenta sinei de ghidare la sol evita disconfortul rupturilor inestetice sau alte probleme care pot fi intampinate la nivelul podelei.

Cum pot se personalizeaza?
Fiecare perete mobil este personalizat in functie de locatia in care o sa fie integrat, fiind un perete care combina estetica cu functionalitate si nu numai. In plus, indeplineste toate cerintele in ceea ce priveste scalabilitate, securitate si confort acustic. De asemenea, exista o gama larga de materiale, finisaje si culori disponibile pentru o arhitectura si un design cat mai modern, mai personalizat fiecarui client.

Cum pot avea acces dintr-o camera in alta?
Datorita rezistentei mecanice excelente se pot integra modele diferite de usi solide sau cu geam, simple sau duble, in partile laterale sau la mijloc, toate in functie de necesitate.

Unde au fost integrati astfel de pereti mobili?
Peretele mobil se integreaza perfect in toate proiectele de dezvoltare, precum sala de sedinte, birouri, sala de sport, muzeu, hotel, sali de evenimente, scoli, licee, universitati sau facultati, alte centre educationale private sau publice si alte, institutii publice sau private. Se utilizeaza in orice spatiu care se doreste a fi separat optim si functional pe termen lung.

Te pot interesa si urmatoarele subiecte:

 

Te asteptam cu intrebari sau opinii oricand. Datele noastre de contact le gasesti accesand acest buton.