Compartimentari moderne cu pereti plianti

Compartimentari moderne cu pereti plianti

In tot mai multe spatii s-a apelat la sistemul de pereti plianti pentru compartimentare. Daca va intrebati de ce, raspunsul este destul de simplu, datorita esteticii deosebite si in cea mai mare masura datorita flexibilitatii utilizarii acestui sistem.

Peretii pliabili sunt pretabili restaurantelor unde se poate face separarea de spatiile pentru fumatori si nefumatori sau de spatiile in care se organizeaza petreceri private .

In centrele business compartimetarea cu pereti glisanti se utilizeaza in cazul spatiilor ample, unde se pot organiza conferinte sau respectiva sala necesita partitionarea pentru efectuarea de activitati separate.

In spatiii mici, sunt extrem de apreciati, generandu-se mai mult spatiu, creand acele open-space-uri sau zone largi. Acest spatiu poate sa fie lasat amplu, aerisit sau se poate inchide pentru desfasurarea activitatilor specifice pe departamenre care sa nu inerfereze in special la nivel olfactiv cu celelalte spatii create. In acest caz, peretii pliabili sunt extrem de utili si cel mai important lucru sunt extrem de usor de manevrat pentru o configurare rapida a spatiului in cauza.


Utilizarea peretilor plianti in mod evident este extrem de permisiva pentru o mult mai mare varietate decat cele trei aspecte precizate mai sus, reprezentand solutii adaptabile oricarui spatiu ce necesita compartimentare printr-o reconfigurare inteligenta si extrem de utila.

Wallrite este specialitusi dumneavoastra de incredere ce va poate oferi solutii personalizate de compartimentare, fiind deschisi oricarei provocari in ce priveste diviziunea spatiilor.

Contactati-ne pentru mai multe detalii AICI