Compartimentari birouri

Compartimentari birouri

Solutii eficiente pentru o munca performanta

Inchirierea spatiilor ample a ajuns sa fie extrem de cautata pentru spatiile de birouri, deoarece aceste spatii permit o compartimentare eficienta, personalizata in functie de necesitati, astfel incat sa raspunda prompt cerintelor domeniului in care se activeaza.
La moda in compartimentarea birourilor sunt extrem de apreciate compartimentarile din sticla. Argumentul este foarte intuitiv. Peretii din sticla asigura un grad de luminozitate naturala mult mai mare, senzatia de spatiu si confort. Delimitarea spatiilor de lucru este mult mai atragatoare si da senzatia de mai putina rigiditate atunci cand se foloseste sticla. Sticla poate fi matuita pentru cazurile cand sunt necesare spatii ce necesita un nivel ridicat de intimitate sau poate fi colorata pentru a spori dinamismul si starea de bine.
In alegerea compartimentarii de birouri se tine cont in primul rand de aspectul general, de finisajele de suprafata.
Uneori o utilizare inteligenta a partitionarii biroului poate asigura spatiului senzatia de inaltime si spatiu, necesare confortului pentru realizarea unei munci eficiente.
De asemenea in compartimentarea birourilor trebuie sa se tina cont si de aspectul sigurantei, sistemele de partitionare Wallrite asigurand o rezistenta la foc de pana la 90 de minute.
Izolarea fonica reprezinta un aspect foarte important intr-o companie, unde se realizeaza activitati diferite, unde in anumite cazuri sunt necesare sisteme de compartimentare cu o izolare fonica ridicata. iQ Structural reprezinta solutia de varf a gamei QbiQ prin estetica si functionalitatea aduse la cel mai inalt nivel de calitate si performanta.
Wallrite vine in intampinarea fiecarui client cu solutii personalizate de compartimentare, adaptate mediului de lucru si spatiului ce trebuie configurat.
Experienta si profesionalismul serviciilor Wallrite este recomandata de catre clienti de renume precum: Coca Cola, BCR, Deloitte, Petrom si multe altele.