Ce sunt peretii amovibili?

Ce sunt peretii amovibili?

Peretii amovibili reprezinta solutia optima de compartimentare a spatiilor multifunctionale, a spatiilor ample. Avantajul peretilor amovibili sau a peretilor mobili il reprezinta facilitatea de a-i reloca, de a-i plia pentru generarea de spatiu suplimentar.


Peretii amovibili sunt utilizati in special pentru sali de conferinte, restaurante, hoteluri, magazine. Aceste sisteme de compartimentare pot avea integrate usi, care de asemenea pot fi simple, pliabile, glisante in functie de necesitati.

Magazinele utilizeaza in mod pregnant acest sistem de pereti, in acest caz fiind realizati din sticla, ce pot fi inchisi, compacti sau deschisi caz in care panourile sunt garate, se strang pe una din laturi sau pe ambele pentru a crea spatiu deschis, spatiu de trecere pentru cumparatori. Acest sistem de partitionare confera o estetica deosebita, permit un nivel crescut de izolare fonica, fiind usor adaptabile oricarui spatiu, prezentand multiple functionalitati si avand avantajul unei functionalitati extrem de facile.

Peretii amovibili sunt de asemenea utilizati si in cazul spatiilor open space, reprezentand o varianta moderna si extrem de eficienta pentru reogranizarea spatiului.

Peretele amovibil este preferat pentru versatilitatea sa, permitand transformarea efectiva a unei incaperi in variate moduri, reprezentand totodata si o solutie mai eleganta si mai putin costisitoare pe termen lung.

Wallrite detine o echipa valoroasa de specialisti cu experienta ce va sta la dispozitie cu solutii profesionale adaptate oricarui tip de compartimentare