Elemente fundamentale de compartimentare a biroului ce sporesc productivitatea

Elemente fundamentale de compartimentare a biroului ce sporesc productivitatea

In momentul in care iti doresti un spatiu de lucru sau un birou care sa sporeasca productivitatea echipei tale, opinia unui specialist in domeniul compartimentarilor interioare e fundamentala. O echipa de profesionisti cu experienta vor veni cu idei inteligente menite sa transforme un concept intr-un proiect executat ca la carte in functie de bugetul pus la dispozitie. 

Indiferent de dimensiunile biroului tau, in momentul in care te-ai hotarat sa reamenajezi, ai nevoie de un scop. De exemplu: de ce as avea nevoie de un perete despartitor intre birou si cafeteria din firma? Fie ca vrei sa faci dintr-un open-space de 500mp alte 10 birouri sau pur si simplu vrei o mai buna compartimentare a spatiului de lucru actual, pentru a avea ce-ti doresti, e necesar sa analizezi cat mai bine tipurile de spatii. 

Cum pot avea ceea ce-mi doresc?

Activitatile ce se desfasoara in cadrul unei companii difera de la industrie la industrie. In functie de necesitati, un open-space ar putea fi oricand  transformat in 3 birouri spatioase cu ajutorul unor pereti despartitori. Totodata, e dificil sa faci alegerea corecta atunci cand exista o gama variata de sisteme de compartimentare pe piata. 

Arhitectura, culorile peretilor despartitori, mobili sau demontabili, elementele de iluminat, mobilierul, dar si materialele din care sunt confectionati peretii joaca un rol esential in alcatuirea unui spatiu de lucru productiv. In functie de obiectivele unei companii, compartimentarea are ca scop optimizarea activitatilor ce tin de functionalitate, eficienta, productivitate dar si crestere continua. 

Elemente de iluminat - un factor important in compartimentare

Elementele de iluminat eficiente sunt benefice oricarui spatiu de lucru in care lumina naturala e deficitara. Fie ca vorbim de companii cu birouri de tip cubicle, birouri executive, birouri open-space, call centere, sali de receptie, sali de conferinta sau de asteptare, un ambient functional face diferenta intre un spatiu productiv si unul mai putin productiv. 

In momentul in care va doriti o compartimentare de birouri cat mai eficienta si placuta din punct de vedere ambiental, cea mai buna optimizare poate fi obtinuta prin instalarea de pereti desparitori din sticla. Exista o gama variata de tipuri de sticla pentru care puteti opta precum: sticla transparenta securizata sau sticla cu folie aplicata pentru un plus de intimitate. 

La cine sa apelez pentru un proiect compartimentare a biroului?

Indiferent de domeniul de activitate, Wallrite iti pune la dispozitie solutii complete de compartimentari interioare pentru birouri. Pentru ca stim cat este de important sa te bucuri impreuna cu echipa de un spatiu de lucru eficient si productiv, iti oferim solutii optime si flexibile de partitionare cu ajutorul peretilor mobili sau modulari ce pot fi adaptati unei game extinse de cerinte.

 

Cu peste 10 ani de experienta, echipa Wallrite combina inovatia cu functionalitatea pentru a transforma chiar si cel mai dificil spatiu de lucru intr-un mediu placut si productiv pentru tine si compania ta. 

Alte subiecte de interes:

 

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contactaza-ne!