Biroul viu - schimbarea de care ai nevoie cu pereti modulari

Biroul viu - schimbarea de care ai nevoie cu pereti modulari

Se spune ca schimbarea e mereu binevenita, desi uneori ne temem ca ar putea sa faca mai mult rau decat bine. In ceea ce priveste biroul sau spatiul de lucru din cadrul unei companii, o schimbare majora ar presupune o reamenajare sau o mai buna compartimentare a spatiului actual pentru a spori productivitatea, dar si eficienta angajatilor. 

Fie ca vobim de companii mari sau de micro business-uri, e important sa fii deschis la schimbare pentru a asigura o crestere continua a productivitatii. Pentru asta trebuie sa investesti, iar rezultatul final iti va depasi asteptarile. De foarte multe ori, lipsa de timp si volumul mare de lucru pun presiune pe deciziile tale. Un perete despartitor intre cafeteria din birou si spatiul de lucru ar putea schimba radical eficienta echipelor din compania ta. 

Din acest motiv, atunci cand timpul e limitat, cea mai buna decizie ar fi sa mergi pe mana unei echipe de specialisti in domeniul compartimentarilor de birouri. Cum treci de la un concept la executie finala in doar cativa pasi, iti vom spune in randurile de mai jos:

Lumina naturala - un factor esential in compartimentarea biroului 

Lumina naturala este cea care inspira, cea care provoaca. Din pacate, nu avem parte de prea multa lumina atunci cand lucram intr-o corporatie sau companie ce dispune de spatiu de lucru limitat. Din acest motiv, pentru un randament ridicat avem nevoie de un “artificiu” precum pereti despartitori din sticla transparenta, sisteme de iluminat ce imita lumina naturala, dar si de un decor colorat care sa creasca sporul de munca. 

Ce putem folosi in cadrul unei compartimentari de birouri pentru a avea lumina? Putem opta pentru pereti modulari pe care ii putem demonta atunci cand vrem sa marim o anumita zona de lucru, sau putem crea iluzia de spatiu cu ajutorul unor pereti mobili din sticla. Astfel, lumina naturala va patrunde in toate spatiile, chiar daca exista o anumita delimitare.

Culorile - elemente ce influenteaza psihologia si sporesc eficienta 

O compartimentare eficienta a spatiului de lucru presupune atentie si la elementele de culoare si design interior. Atunci cand va doriti un birou care sa inspire relaxare si spor de munca, e important sa va axati pe culori calde precum tonuri deschise de pastel combinate cu nuante mai pamantii atunci cand alegeti mocheta, sau decorati peretii interiori. In ceea ce priveste mobilitatea spatiului de lucru, sistemele de compartimentare interioara - fie ca sunt pereti modulari sau mobili - trebuie sa fie in ton cu decorul deja existent pentru a sublinia fluiditatatea spatiului. 

La polul opus, culorile reci precum albastru, verde, violet si combinatiile dintre acestea, dau senzatia de relaxare. Acestea merg perfect in cafeteria companiei, hol, sau sala de asteptare. In general, sunt utilizate in spatiile mici, deoarece sunt culorile cerului ce stimuleaza spiritul avand proprietati regeneratoare, de creatie, de ratiune, determinand astfel si intelegerea si increderea.

Elemente de exterior ce personalizeaza interiorul 

Pentru un efect de libertate la interior, puteti opta pentru o reamenajare mai putin neconventionala ce pune accept pe elemente de decor verzi precum plantele naturale, sau pereti mobili din sticla colorata. Tapetul, mocheta, sau alte elemente de decor in diverse nuante de verde vor aduce un plus de relaxare si concentrare a echipelor in spatiul de lucru. 

In functie de sarcinile fiecarei echipe, va recomandam sisteme de compartimentare cat mai dinamice precum peretii modulari ce pot fi relocalizati in functie de necesitati. Fie ca vorbim de o conferinta, un eveniment privat sau o petrecere, delimitarea spatiului de lucru se poate face eficient fara a compromite decorul actual. 

Fii deschis la schimbare si transforma-ti biroul in cel mai productiv spatiu de lucru cu Wallrite. Iti punem la dispozitie cea mai larga gama de sisteme de compartimentare birouri dar si servicii complete de reamenajare si instalare pentru a te bucura de un birou viu si comfortabil in cel mai scurt timp.   

Te asteptam sa ne provoci!
Datele noastre de contact le gasesti aici.