Avantajele peretilor mobili

Avantajele peretilor mobili

Conceptul de perete mobil a aparut odata cu dorinta de modificare rapida a spatiilor de lucru, de a configura un spatiu amplu, astfel incat sa permita utilizarea ocazionala in mod eficient, tinand cont totodata de mentinerea unei linii estetice moderniste, in tendinte cu noile viziuni din amenajarile interioare. Peretii mobili asigura avantajul principal al libertatii de utilizare, acestia putand fi cu usurinta demontati, relocati ca apoi sa fie instalati rapid, permitand configurare extrem de facila a spatiului.

Acest sistem de pereti mobili il putem intalni cel mai des in sediile cu birouri open space unde, din dorinta de a se crea spatii de lucru cu activitati diferentiate, s-a apelat la acest sistem de pereti mobili ce ajuta la o configurare inteligenta si rapida a oricarui spatiu. Camerele mari de conferinta pot fi acum separate in doua spatii diferentiate ce pot fi utilizate dupa bunul plac.
In amenajarile interioare rezidentiale de asemenea a inceput sa ia amploare aceasta tehnologie care permite atat pastrarea unui spatiu amplu insa si separarea acestuia in doua zone total diferentiate ca modalitate de utilizare, izoland astfel cele doua incaperi nou create atat la nivel vizual cat si fonic, pastrandu-se atat o atmosfera intima, relaxata si extrem de eleganta, cat si aspectul functional necesar.


De asemenea centrele comerciale, restaurantele, barurile sunt pretabile unor compartimentari de acest gen, mai ales ca peretii mobili prezinta o mare flexibilitate si variabilitate si la nivelul materialelor care pot fi din pal, din lemn, din sticla, iar in functie de grosime putand realiza o bariera acustica potrivita necesitatilor de utilizare a fiecarui spatiu in parte.

Wallrite va recomanda acest sistem modern de pereti mobili, iar in functie de necesitati veti primi recomandari tehnice de specialitate care se vor mula pe cerintele proiectului dumneavoastra.

Va asteptam sa va convingeti!