Amenajare interioara cu pereti de sticla securizata

Amenajare interioara cu pereti de sticla securizata

Surprindeti-va clientii si partenerii de afaceri cu un efect special creat doar dintr-un perete din sticla securizata, fiind o compartimentare si in acelasi timp o amenajare interioara care se potriveste cu nevoile si dorintele fiecaruia.

Compartimentarile noastre de sticla sunt compatibile cu grosimile diferite ale peretilor si se pot combina intre acestea dand un efect de viziune completa, chiar daca intial nu a fost asa proiectat spatiul.

Astazi va propunem peretele de sticla iQ Cristal pentru un efect special al sticlei care se transmite si spatiului. Este un geam de culoare, cu proprietati ale atenuarii fonice favorabia.

Acest „seducator" al gamei QbiQ se diferentiaza de sistemele acestui brand, dar si a gamei de perete de sticla din care face parte printr-o linie fina de demarcatie, care in final rezulta un perete aproape neintrerupt de sticla.

 

Grosimea acestui sistem este de maxim 100 mm asigurand patrunderea luminii naturale pe o suprafata cat mai mare, avand si profile elegante, abia vizibile.

Acest sistem de compartimentare a biroului sau a diverselor spatii de lucru este 100% non-toxic si poate fi reutilizat sau relocat aproape fara incetare, fara a pierde din calitate. Va facem cunoscut, ca toate sistemele de la QbiQ se pot reloca fara modificari majore asupra celorlalte elemente de design interior.

Lasati-va inspirat gandindu-va la posibilitati si nu la limite! 

Fa acum o programare pentru a amenaja si compartimenta spatiul interior!

S-ar putea sa te intereseze :
- Cateva caracteristici tehnice ale peretilor din sticla pe care le gasesti aici;
- Video pentru a vedea sistemul si ce poate oferi, aici;
- Alte compartimentari din sticla, precum peretii mobili din sticla, aici;
- Alti pereti despartitori demontabili si relocabili, aici.