Este biroul dvs. pregatit pentru schimbare?

Este biroul dvs. pregatit pentru schimbare?

 

De la inceput iti spunem ca iti vom expune aici 5 cai prin care o amenajare interioara poate creste productivitatea/ eficienta angajatilor. In economia de astazi, companiile vor o crestere continua a productivitatii, astfel resursa umana, angajatii sunt supusi presiunii. Dar acestia simt o presiune si mai mare, avand si mai putin timp, deoarece volumul de munca este in crestere, exista un exces de informatii, dar si comunicatiile devin greu de gestionat. In aceste conditii si nu numai, amenajare interioara a spatiului de lucru de la birou sau a spatiului unde isi desfasoara activitatea este mai importanta ca oricand, creandu-se un mediu in care toti angajatii si partenerii pot prospera, pot sa isi da frau ideilor si sa comunice cat mai eficient.

 

 


1. Lumina iti da viata
Lumina naturala este cea care ne trezeste dimineata, este cea care inspira, cea care provoaca. In acest fel fiecare dintre noi este mai fericit, mai entuziast, mai putin bolnav si cu un randament crescut.
Ce sa folosim in cadrul unei amenajari interioare pentru a avea lumina? Pentru crearea unei astfel de zone sau care pot avea un efect similar se utilizeaza cel mai des pereti despartitori demontabili sau mobili din sticla. In acest fel lumina naturala patrunde in toate spatiile, chiar daca exista o delimitare.
2. Culorile iti influenteaza psihologia
Culorile pe care le utilizati in fiecare spatiu sunt si ele foarte importante deoarece exprima si insufla in mod indirect starea fiecarei persoane. Astfel, trebuie alese cu grija pentru a inspira persoana in modul pe care dorim. Aceste culori pot fi utilizate atat pentru compartimentarile interioare, cat si pentru mobilier, tavan, podea (mocheta).
Ce culoare sa folosim? Culori calde, precum rosu, portocaliu, galben si combinatiile dintre acestea exprima focul, caldura, buna-dispozitie, energia. Acestea sunt folosite cel mai des in spatii mari pentru a da senzatia de intimitate, prospetime si sa para incaperea ca este mai mica. La polul opus, culorile reci, precum albastru, verde, violet si combinatiile dintre acestea, dau senzatia de relaxare, de spatiu si raceala. Sunt utilizate in spatiile mici deoarece sunt culorile cerului, apei, a plantelor, pentru a stimula spiritul, avand proprietati regeneratoare, de creatie, de ratiune, determinand astfel si intelegerea si increderea. Culori neutre, spre exemplu bej, crem, negru, alb, gri reflecta lumina, atitudinea pozitiva sau din contra negativa, putere mentala, autoritate. Sunt utilizate cel mai des in combinatie cu alte culori calde sau reci, pentru a produce un efect de mister, fascinatie, constanta, stabilitate.
3. Exteriorul in interior
Adu elementele din natura in interior pentru a avea un efect de libertate, deschidere. Plantele, efectul de iarba vor infrumuseta ambianta. Atentie nu exagerati! De asemenea, daca optati pentru plante in birouri pe langa faptul ca acel spatiu este mult mai oxigenat, veti observa o imbunatatire a concentrarii si productivitatea personalului.
4. Sarcini diferite, spatii diferite
Birourile sau spatiile de lucru care prezinta un interes aparte ori care atrag atentia au un amestec de design, spatii care raspund unor sarcini diferite. Acestea pot diferi prin tipul de compartimentare aleasa cu sisteme simple sau duble, cu pereti mobili sau pereti demontabili (modulari), cu sistemele de mobilier etc.
5. Mobilier inovativ
Birourile ar putea arata foarte bine si diferit in urmatoarea perioada daca se alege un mobilier care sa starneasca creativitatea, emotia, empatia, deschiderea. In acest fel, pe de o parte, puteti avea un spatiu modern, care este in ton cu noutatea si tine pasul cu evolutia pietei, iar pe de alta parte veti avea un personal si parteneri fidel, productivi, de calitate.

Te asteptam sa ne provoci!
Datele noastre de contact le gasesti aici.